O nama

SIŽE_KUPRES je tvrtka sa sjedištem u Samoboru koja posluje od 1992. godine i u cijelosti je u privatnom vlasništvu.

Tvrtka raspolaže s preko 9.000 m2 natkrivenog izložbenog, radnog, proizvodnog i skladišnog prostora, te zapošljava 70 –tak djelatnika. 

Neprekidnim ulaganjem u znanje i nove tehnologije te predanim radom i iskustvom svih djelatnika SIŽE_KUPRESA nastoji se poslovnim partnerima i individualnim klijentima ponuditi uvijek novi, kvalitetniji, moderniji i  inovativniji materijal, proizvod i usluga.

Upravo takva misija rezultirala je razvojem tri segmenta poslovanja. 

Prvi, a ujedno i najstariji segment, je DRVNI CENTAR s ponudom pločastih materijala, specijalnih proizvoda od drva, aluminijskih profila i dodatne opreme, prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera.

Drugi segment su SIŽE PROJEKTI, čije se poslovanje temelji na suradnji s arhitektima, investitorima i građevinskim tvrtkama u opremanju interijera i eksterijera prije svega objekata javne namjene.

Treći i najnoviji segment poslovanja je OBLIQ – proizvodnja najraznovrsnijih korpusnih i front elemenata za pločasti namještaj. Navedeni proizvodi se nude u predefiniranom i kataloški sistematiziranom kit sistemu prema vlastitom proizvodnom programu, a moguća je i proizvodnja korpusnih i front elemenata i pločastog namještaja po izboru poslovnog partnera s mogućnošću odabira dimenzija, raznovrsnih materijala, boja i dekora.

Danas s ponosom možemo reći da je SIŽE_KUPRES tvrtka koja svim dosadašnjim i budućim klijentima predstavlja pouzdanog, odgovornog  i kompetentnog partnera.