Saznajte više na:

www.obliq.hr

O Obliqu

OBLIQ, najnoviji segment poslovanja tvrtke, čini iskorak u dosadašnjem poslovanju i u strateškom i u tehnološkom smislu.

Koristeći vrhunsku tehnologiju, znanje i iskustvo stručnjaka raznih profila kao i tima dizajnera,  pouzdan smo partner u proizvodnji najraznovrsnijih korpusnih i front elemenata pločastog namještaja u predefiniranom i kataloški sistematiziranom kit sistemu prema vlastitom proizvodnom programu. Ovim sistemom proizvodnje ubrzava se i olakšava proces naručivanja i rok isporuke uz izuzetnu fleksibilnost i kompetitivne cijene. No, isto tako, možemo pružiti cjelokupnu potporu našim poslovnim partnerima u kreiranju vlastitog specifičnog proizvoda od ideje i tehničke podrške do izrade prototipa i gotovog proizvoda s mogućnošću odabira dimenzija, raznovrsnih materijala, boja i dekora.
 
Materijali na bazi drvnih ploča kao iverica, medijapan i panel ploča, oplemenjenih melaminskim dekorativnim papirima, CPL i HPL laminatima, akrilnim folijama, PVC 3D folijama, fineline furnirima završno obrađenim voskom ili PU lakom, aluminijskim dekorativnim folijama, staklom i drugim inovativnim materijalima daju osnovu za proizvod tražene kvalitete, vrijednosti i dizajna. Osiguravamo pakiranje svih tipova naših proizvoda, paletno ili u „flat“ kartonsko pakiranje, te po  zahtjevu njihovo djelomično ili potpuno sklapanje u cjelovit proizvod. 
 
OBLIQ je pouzdan partner svim našim postojećim klijentima, ali isto tako i svima onima koji prepoznaju kompetitivne prednosti naše ponude i proizvodnje.