20.05.2012

Časopis Dom&Dizajn broj 9

U devetom broju časopisa Dom & dizajn tema broja su kuhinje. Saznajte sve o kuhinjama, modelima, tipovima, cijenama u specijalu na 15 stranica.

Sve o našim kuhinjama možete saznati na www.obliq-kuhinje.hr , a u nastavku pročitajte malo više o Obliq namještaju i Obliq online programu za crtanje kuhinja.

 Koncept Obliq namještaja osmišljen je i dizajniran da zadovolji različite ukuse i potrebe, vodeći pri tome računa o funkcionalnosti, fleksibilnosti, optimalnom iskorištenju i prilagodbi svakom životnom prostoru, ali i normalnim i pristupačnim cijenama.

Korištenjem vrhunskih materijala i tehnologije te znanjem i bezrezervnim trudom kompletnog tima ispunjavamo naš moto, preciznost i kvaliteta i do najsitnijeg detalja. Pa čak i ako vas muče neke dimenzije ili detalji to nije razlog za brigu.

Naš program Obliq online i nekoliko klikova mišem bit će dovoljni za vaše i naše zadovoljstvo. Obliq online program dostupan je svima i jednostavan za korištenje.

Ukoliko imate vremena, volje i želje da sami složite svoj Obliq namještaj dobit ćete ga isporučenog u kit pakiranju sa svim potrebnim uputama, a ako nemate vrlo rado ćemo to za vas učiniti mi.