12.04.2012

Katalog Kolar

Katalog Kolar obuhvaća široku paletu proizvoda od raznih vrsta drveta kao što su drvene mrežice, rukohvati, drvene letvice, dekorativni paneli i ostali.

Iz široke palete materijala i proizvoda za uređenje interijera ovaj put predstavljamo katalog proizvoda poduzeća Franz Kolar G.m.b.H., čiji je ekskluzivni distributer za Republiku Hrvatsku poduzeće Siže Kupres d.o.o.

Katalog obuhvaća široku paletu letvica izrađenih u mnogo tipskih oblika pogodnih za različite primjene, kao što su letvice za staklo za vratna krila i prozore, ravne i zakrivljene ukrasne letvice za vratna krila ili prednjice namještaja, kutne letvice, zidni profili, letvice za dovratnike i slično.

Osim letvica, u ponudi se mogu naći i mrežice od unakrsno ljepljenih drvenih letvica pod kutem od 45° ili 90° s različitim debljinama i razmacima letvica, koje svoju primjenu nalaze u izradi maski radijatora ili uklada za prednjice namještaja.

Tu su također i brojne izvedbe ventilacionih rešetki izrađenih u potpunosti od drva ili u kombinaciji drveta i metala, raznih dimenzija i oblika. Najupečatljiviji dio proizvodnog programa možda predstavljaju rukohvati od punog drveta ili furnirani, raznih oblika i promjera, s utorom ili bez, koje prati čitav niz dopunskih elemenata i pribora.

Preuzmite katalog: Katalog dekora 2012