29.03.2012

Nova kolekcija dekora - u korak s vremenom

Drvni centar predstavlja novu kolekciju dekora iverala, radnih ploča i postforming fronti. U koraku s vremenom, kolekcija pokriva do sada najširi spektar boja i dekora.

 Drvni centar već dugi niz godina predstavlja nezaobilaznu stanicu u potrazi za novim i inspirativnim dekorima pločastih materijala kojima arhitekti, dizajneri i proizvođači namještaja obogaćuju naš životni prostor. Sada za to postoji i dodatni razlog – nova kolekcija dekora iverala, radnih ploča i postforming fronti.

 Plod višemjesečnog pomnog planiranja, nova kolekcija predstavlja odgovor na sva pitanja koja pred Vas postavlja moderni dizajn. Glavna karakteristika nove kolekcije je multidimenzionalnost u vizualnom, taktilnom i, ne manje važnom, cjenovnom aspektu dizajna  stambenog ili uredskog namještaja i interijera.

 Paleta dekora sastavljena je od velikog broja uni, drvnih i fantasy dekora koji pokrivaju najširi spektar boja i dezena do sad. Pastelne i intenzivne boje i tonovi ukomponirani su s tradicionalnim i egzotičnim drvnim dekorima, imitacijama raznih vrsta kamena i suvremenim dekorima poput betona. Svakako treba izdvojiti ultramoderne zemljane boje, kao i redefinirane klasične vrste drveta, kao što su hrast, jasen, orah ili trešnja u novim, nekarakterističnim tonovima. Rezultat pomne selekcije dekora je njihova velika međusobna komponibilnost, čime se dodatno pomiču granice dizajnerskih rješenja.

 Istovremeno, vrlo velika pažnja posvećena je odabiru površinskih struktura pločastih materijala. Klasične strukture iverala, kao što su narančina kora i drvna pora, obogaćene su strukturama različitih nivoa hrapavosti, mat satiniranom strukturom, površinama u visokom ili super sjaju, dubokom porom koja priziva prirodan doživljaj četkanog drveta ili  sinkroniziranim porama koje prate god drveta. Kad se radi o strukturama površina radnih ploča, uz površine koje su prisutne kod iverala, tu su i strukture škriljevca, paljenog kamena ili žbuke, da spomenemo samo neke.

 U cjenovnom smislu, novom kolekcijom dekora moguće je zadovoljiti najširi raspon potreba. Bilo da se radi o troškovno osjetljivim projekt poslovima, proizvodnji kvalitetnog namještaja ili opremanju ekskluzivnih interijera, novom kolekcijom Drvnog centra moći ćete se uhvatiti u koštac sa svakim izazovom.

 Sve prednosti nove kolekcije teško je prenijeti samo riječima, stoga je Drvni centar za Vas puno truda uložio i u prezentacijske alate. Na raspolaganju su Vam tiskani katalozi s maksimalno vjernim prikazom dekora, te mape s uzorcima kojima ćete svojim klijentima najkvalitetnije prikazati esenciju njihovog budućeg namještaja ili interijera.

 Zatražite ih već danas i budite ukorak s vremenom.

Preuzmite katalog: Katalog dekora 2012