18.10.2010

PREDSTAVLJEN NOVI BRAND OBLIQ

SIŽE_KUPRES je na 36. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta koji je održan od 13. do 17. listopada 2010. u Zagrebu predstavio novi segment poslovanja pod novim brandom OBLIQ.

OBLIQ je novi brand na hrvatskom tržištu u proizvodnji najraznovrsnijih korpusnih i front elemenata za pločasti namještaj. Navedeni proizvodi se nude u predefiniranom i kataloški sistematiziranom kit sistemu prema vlastitom proizvodnom programu, a moguća je i proizvodnja različitih vrsta korpusnih i  front elemenata i pločastog  namještaja po izboru poslovnog partnera s mogućnošću odabira dimenzija, raznovrsnih materijala, boja i dekora. 

Cjelokupni asortiman OBLIQA predstavljen je na izložbenom prostoru od preko 200 m2 . Prikazana je paleta od preko 90 različitih boja i dekora. Naročitu pozornost privlačile su 3D fronte izrađene od medijapana (ploče vlaknatice) gdje su lice i rubovi oplemenjeni PVC folijom u jednobojnom uni dekoru ili drvnom dekoru, mat ili sjajne, u raznim modelima reljefnih površinskih obrada. Ništa manje atraktivne nisu bile izložene akril fronte izuzetnog sjaja rubova obrađenih ABS trakom „2 u 1“ i akril trakom.  Apsolutnu novost predstavljaju fronte izrađene od compact (bakelit) ploča s bijelom jezgrom oplemenjene fineline furnirom ili laminatima u visokom sjaju. Još jedan u nizu noviteta, predstavljale su fronte različitih baza kao što su: iveral fronte, postforming fronte, akril fronte, laminat fronte, fineline fronte, rubova obrađenih pravom aluminij trakom brušenom u maniri inoxa.  

Od mnogobrojnih mogućnosti i kombinacija primjene korpusnih i front elemenata bile su prezentirane neke kao što su kuhinjski namještaj i namještaj za dnevni boravak.   

Prednost cijelog programa korpusnih i front elemenata za pločasti namještaj raznih vrsta je takozvano „flat“ kartonsko pakiranje sa svim  potrebnim  elementima  i okovom, pripremljeno  za montažu,  koje se jednostavno može prevesti i u vlastitom automobilu. 

Izložbeni prostor s kompletnom postavkom dizajniran je i izveden u potpunosti s vlastitim stručnim timom.