01.09.2010

SIŽE KUPRES se mijenja

SIŽE_ KUPRES proširuje djelatnost na proizvodnju elemenata pločastog namještaja i uvodi nove podbrendove čime svoje poslovanje prilagođava zahtjevima tržišta.

Rast i širenje poslovanja tvrtke na nove proizvode i usluge za različite ciljne skupine od stolara, industrije namještaja, trgovaca namještajem, arhitekata, investitora i građevinskih tvrtki na različitim tržištima, rezultiralo je i novom organizacijskom strukturom, novom brand arhitekturom te novim ili osvježenim vizualnim identitetom.

U novoj organizacijskoj strukturi poslovanje SIŽE_KUPRESA dijeli se na tri odvojena segmenta poslovanja. Uz postojeće segmente, drvni centar i projektne poslove, treći i najnoviji segment poslovanja je proizvodnja najraznovrsnijih elemenata pločastog namještaja koja je počela s radom u rujnu ove godine. Temeljem nove organizacijske strukture definirana je i nova brand arhitektura kojom SIŽE_KUPRES prestaje biti proizvodni brand i postaje korporativni. Brand koji nudi podršku i označava pripadnost podbrandova koji će u cijelosti samostalno funkcionirati kao nosioci marketinške komunikacije, proizvodnje i prodaje. 

Svi podbrandovi definirani su temeljem tržišne segmentacije, grupama proizvoda i usluga koje nude različitim ciljnim skupinama. DRVNI CENTAR je najstariji brand i segment poslovanja, definiran kao sukus kvalitete materijala, tehnologije i pouzdanosti koji se obraća stolarima i industriji u proizvodnji namještaja. Kao najstariji podbrand dobro poznat svojoj ciljnoj skupini, zadržao je postojeće ime, dok je postojeći vizualni identitet osvježen modernom tipografijom i bojom. SIŽE PROJEKTI su novi podbrand, novog imena i vizualnog identiteta, za postojeći segment poslovanja projektnih poslova, prepoznatih kod arhitekata, investitora i građevinskih tvrtki, s uslugom „ključ u ruke“ u opremanju interijera i eksterijera prije svega objekata javne namjene specifičnim materijalima. OBLIQ je najnoviji podbrand, novog imena i vizualnog identiteta, za najnoviji segment poslovanja, a to je proizvodnja korpusnih i front elemenata za pločasti namještaj. Navedeni proizvodi se nude u predefiniranom kit sistemu prema vlastitom proizvodnom programu, a moguća je i proizvodnja različitih vrsta korpusnih i front elemenata i pločastog namještaja po izboru poslovnog partnera s mogućnošću odabira dimenzija, raznovrsnih materijala, boja i dekora.