18.10.2010

SIŽE PROJEKTI - novo ime i vizualni identitet

SIŽE PROJEKTI prvi puta su se predstavili pod novim imenom i s novim vizualnim identitetom na upravo održanoj Ambienti.

SIŽE PROJEKTI kao jedan od tri segmenta poslovanja kompanije prvi puta su se postojećim i potencijalnim partnerima predstavili  pod novim imenom i s novim  vizualnim  identitetom  na  Ambienti  održanoj od 13. do 17. listopada 2010. u Zagrebu. 

SIŽE PROJEKTI  kao dio SIŽE_KUPRES grupe inovacijama i unapređenjem ponude i poslovanja na projektnim poslovima u opremanju interijera i eksterijera već  su 10 godina partner arhitektima, investitorima i građevinskim tvrtkama.

Pored novog imena i vizualnog identiteta na netom završenoj Ambienti prikazani su i noviteti u ponudi SIŽE PROJEKATA. Pored već poznatih compact (bakelit) ploča koje svoju primjenu nalaze i u interijerima i u eksterijerima kao specijalno dizajniran i izrađen namještaj, zidne obloge, sanitarne kabine, garderobni ormarići, ventilirane fasade, da spomenemo samo neke od mogućnosti primjene ovog veoma čvrstog  i  postojanog materijala, noviteti su najrazličitiji tipovi i oblici akustičnih obloga, Feco pregradne stijene i Fit-Art zidne obloge s aluminijem, drvom i staklom za raznovrsne tipove javnih prostora. 

Kao apsolutnu novost ističemo najrazličitije tipove laganih saćastih ploča debljine od 10 do 100 mm s različitim vrstama ispuna (papir, polipropilen i aluminij) obostrano kaširanih raznovrsnim materijalima (tanke drvne ploče, laminati, akrili, furniri itd.) za gotovo sve domene proizvoda i tipove prostora.