Saznajte više na:

www.drvni-centar.hr

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 7:00 – 17:00 sati subota: 7:00 – 14:00 sati

O drvnom centru

DRVNI CENTAR je prvi i najstariji segment poslovanja koji se širinom i kvalitetom ponude materijala i usluga izdvojio kao jedan od vodećih na hrvatskom tržištu.

 

Temelj ponude DRVNOG CENTRA čini opskrba tržišta pločastim materijalima i okovima, specijalnim proizvodima od drva, aluminijskim profilima i dodatnom opremom,  prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera. 

Skladište materijala, kao jedno od najvećih takve vrste u Hrvatskoj, svojom ponudom i logistikom može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce u najkraćem roku. Ponuda se svakim danom proširuje uvijek novim i atraktivnim dekorima i materijalima koji su izloženi u našem izložbenom salonu. Uz već navedene materijale nudimo i usluge optimizacije reza, konfekcioniranje drvnih ploča, obradu rubova rubnim trakama i masivnim letvicama najrazličitijih vrsta i dekora, rezanje aluminijskih profila, a sve to na najsuvremenijim CNC strojevima. U domeni usluga posebno ističemo CNC obradni centar s jedinicom za krivolinijsko lijepljenje traka. Ovaj stroj izuzetnih radnih dimenzija opremljen vrhunskim dijamantnim alatima i softverom  predstavlja apsolutni tehnološki vrh koji nam omogućuje izradu i najzahtjevnijih elemenata namještaja i specijalnih proizvoda.

Proteklih godina stvorili smo bazu s više od 3.000 zadovoljnih poslovnih partnera s kojima imamo uspješnu poslovnu suradnju.  I oni kao i svi budući poslovni partneri zalog su da svakog novog dana DRVNI CENTAR bude još bolji, efikasniji, inovativniji i konkurentniji.